Bokomslaget er klart

Bokomslaget skal helst gi en pekepinn om hva boka handler om. I tillegg gjerne invitere leseren til å lese boka. Jeg er ganske fornøyd med omslaget til Vin møter poesi. Enig?

Vin møter poesi

Hvor mye betyr forsiden på boka? Hvis jeg leter etter en bok jeg har lest om, betyr forsiden lite. Jeg leser også e-bøker og da betyr det ingenting. Men står jeg i en bokhandel betyr den en del. Jeg kjøper ikke en bok kun på grunn av omslaget. Men det kan være grunnen til at jeg plukker opp en ukjent bok.

I prosessen med å lage omslaget til Vin møter poesi, ble vi bedt om å komme med innspill til forlaget. Jeg hadde ikke noe klart bilde av hvordan boka burde se ut, men Eirik hadde gjort seg noen tanker som ble videreformidlet.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Synes den ser innbydende ut, spennende og delikat. Men huff, jeg er jo litt inhabil da…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *