Vin i møte med poesi i Sarpsborg

I 2023 er det 20 år siden Foreningen Kulturhuset Gleng ble stiftet og etablerte sin virksomhet på Glenghuset i Sarpsborg. For å feire dette, har de et spekket program med mange varierte arrangementer dette året. I den anledning ble vi invitert, Vin møter poesi med Eirik og jeg.

Glenghuset gjør en fantastisk jobb for lokalsamfunnet. Det er frivilligheten som gjør det mulig å drive et så fantastisk Kulturtilbud. Jeg er imponert over alt gjengen på Glenghuset får til.

Eirik og jeg tilbrakte onsdagskvelden i Sarpsborg med Vinsmaking med poesi. En smaksopplevelse av fire forskjellige viner, servert sammen med poesi.

Vin er levende og bør sanses og nytes. Poesi er en fin måte å komme i kontakt med sansene på. Det er så spennende å la poesi bli en del av vinopplevelsen. Det er det vi gjør når vi farter rundt med Vinsmaking. Vi inkluderer poesi. Ikke tenkt tanken før? Prøv da vel.

Vi hadde plukket ut 2 hvite viner og 2 røde viner. Tok med folket på en reise til Frankrike, Portugal, USA. Inn i vindruenes forunderlige verden, servert med dikt skrevet for hver vin som smakes på.

Takk for en flott kveld på Glenghuset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *