Hovedverket i utstillingen

Tvinnet mellom trådene av fortidens vev, er Fringed Life historien om å være en fremmed i møte med seg selv og sin historie. Det kan minne oss om viktigheten av å aldri miste vårt kulturelle kompass.

Fringed Life: Gerd Grimsø

Within the shadows
secrets unfold
A story that
remains untold
(Marianne Nymo)

Hovedverket handler ikke bare om å utforske vår forbindelse med fortiden; det utforsker også vårt indre landskap. Et møte med seg selv og sin egen historie. Bildet inviterer oss til å utforske vår egen forbindelse med naturen, vår kulturelle arv og språk, og til å finne hjem i den mangfoldige historien.

Slik bildet bærer både historie og håp, så bærer det oss gjennom en reise av innsikt og refleksjon. Fringed Life er en påminnelse om at vi kan være reisende i tid og rom, men også pilgrimer på reise mot å forstå oss selv. Med blikk mot det gamle og det nye, er bildet en hyllest til menneskets uendelige søken etter identitet, røtter og en dypere forståelse av sin egen fortelling. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *