For en uke fortsetter…

Hvit morgen i Ålesund. Det er torsdag og flyet er forsinket, må komme meg hjem til Drammen. I kveld er det Julebord med Bokprat ved Drammen sanitetsforening.

Drammen sanitetsforening

Vin møter poesi har blitt skrevet, redigert og knadd på skrivestua, Villa Nora. Det er fantastisk gøy og litt rørende å få prate om boka akkurat her på Villa Fredrikke i Drammen.

Flyet var forsinket med 1 time, så ingen fare med kveldens arrangement. Rundt meg går den ene etter den andre ned for telling. Jeg prøver ikke kjenne for mye etter, vil bare nyte den friske formen. Ingen Korona, forkjølelse eller feber her i gården – foreløpig.

Det blir et flott arrangement på Drammen sanitetsforening. Deilig Juletapas, taffelmusikk, Stiftelsen Verven Eldreboliger får en stor tildeling fra Gjensidigestiftelsen, Vinsmaking med Bokprat og poesi. Boksalg og signering blir det også! Med andre ord: En helaften i Drammen by!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *