For en uke

Influensa, korona og forkjølelse ligger tett i lufta rundt meg. Jeg venter på at en av de skal slynge seg rundt meg, angripe meg med digre, giftige hoggtenner…og mens jeg venter kjører jeg på med fullstappet program.

Startet mandagen med morgenfly til vakre Ålesund. Her besøkte jeg min kjære venn, billedkunstner Gerd Grimsø. Vi arbeider så godt sammen. Hun med sine prosjekter/utstillinger og jeg med Vinsmaking/Bokprat, og sammen utveksles erfaring og utfordringer.

Gerd Grimsø har nylig flyttet inn i nytt Atelier. Der hadde vi 2 flotte dager sammen, hvor vi ommøblerte, traff Gerds kunstnerkolleger, drakk kaffe og småspiste Snaddermat mens nye ideer fikk fritt spillerom.

Boka Vin møter poesi har fått feste i Gerds univers og hun tryller frem nydelige akvareller, inspirert av druene fra boka. Tirsdag kveld på Vinsmaking med Bokprat, fikk noen gjester en ekstra gave, en av Gerds drue-akvareller. Hun overrasker alltid med noe, den dama der!

Gerd Grimsø

2 kommentarer til «For en uke»

  1. Tusen takk at du vil bruke en av mine små bilder!
    Det blir nok flere druer, landskaper og vi stokker. Ble helt hekta etter den flotte boka dere har gitt ut 🎀
    Gerd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *