Da er manus sendt til korrektur

Det har vært noen hektiske uker med gjennomgang av manus etter språkvasken. I tillegg måtte vi ta en ny prøvesmak av vin... Men nå sender vi det av gårde til korrektur. Så det nærmer seg utgivelse.

wine glass with red wine
Photo by Posawee Suwannaphati on Pexels.com

Det har seg nemlig slik at en av vinene som vi har smakt oss frem til, utgår fra Vinmonopolet. Og da ble det fart på «vinmannen». Det betyr ekstra jobb for Eirik med å finne en ny vin som kan passe til konseptet vårt. Riktig drue, riktig vinland og smaken da. Den må smake noe spesielt.

Jeg tror ikke jeg har noen spesiell «vin-gane» . Jeg bruker bare prinsippet å lufte, lukte og smatte. Det er Eirik som er sjefen når det kommer til å finne riktig vin. Og det mener han at han har gjort nå. Men jeg blir alltid med å smake, for det er jeg som skriver diktene…

Det ble ekstra jobb med språkvasken for oss begge. Siden dette er vår siste sjanse til å gjøre de store endringene i manuset, har vi lest og redigert utrolig mange ganger. I tillegg måtte ny tekst på plass, samt riktig vin da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *