Boka er sendt til trykkeriet

Manuset til Vin møter poesi er sendt av sted. Jeg er så spent på hvordan den vil ta seg ut i det virkelige liv. Hvor lenge vil den overleve der ute?

Jeg kjenner at en ny uro har inntatt kroppen. Hvordan skal boka klare seg? Skiller den seg ut slik at folk får lyst til å lese den. Det er jo en jungel av bøker der ute. Hvorfor skal akkurat Vin møter poesi ha livets rett?

Jeg har selvfølgelig mange svar på dette. Men tiden vil vise.

Vi har startet forhåndssalg av boka og håper vi klarer få til et bra salg. Det ville hjelpe litt på selvtilliten. I mens skal jeg prøve å lade opp til signering og lansering. Det er ikke lett for hodet er fult av mulige og umulige senarioer…

Kanskje jeg skal fortsette på et annet skriveprosjekt som lenge har ligget litt brakk?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *