En tur til Mjøndalen bibliotek

Traff en kjenning på Mjøndalen bibliotek i dag som har lest Gryende hvitt. Det er utrolig fint å møte lesere og noen ganger ta en kaffe og en varm eplekake med is…

Dette er mitt nærmeste bibliotek og det biblioteket jeg sogner til. Da jeg var liten hadde vi vårt eget skolebibliotek på skolen, hvor vi hadde fast besøkstid. Sånn er det dessverre ikke allesteder.

Da jeg var innom Mjøndalen bibliotek var både en barnehage, skoleelever og en strikkegjeng i gang med ulike aktiviteter. Det er flott å se at bibliotekene blir brukt. For et bibliotek er så mye mer enn bare bøker.

Det var spesielt hyggelig å høre fra bibliotekarene at den ene boka Gryende hvitt er utlånt. Det er jo det jeg ønsker, at den blir lest. Så er det ekstra stas når du møter en kjenning som som sier at boka berører… Og det måtte selvfølgelig feires med kaffe og varm eplekake med is!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *