Videobokbad på Kolofon forlag

Det føltes nesten som å gå opp i muntlig eksamen. Litt rart når det er jeg selv som har skrevet pensum.

Plutselig kom tilbakeblikk på muntlig eksamen i 9. klasse. Jeg skulle opp i Norsk. Jeg tror vi fikk i oppgave å lese boken «Så tok de enn vårt liv». Det var som følelsene fra den gang satte seg i kroppen igjen. Det kriblet i magen da jeg kjørte innover til forlaget for å treffe journalist/forfatter/musiker og altmuligmann Stig Nilsson.

Jeg skulle jo bare prate om min egen bok. Hva om jeg fikk spørsmål jeg kunne svare på? Mange tanker surret rundt oppi topplokket, men heldigvis fikk jeg has på tankene før de rakk å bli altfor store og vanskelige.

Bokbad på forlaget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *