Helgetur til Bodø

Klokka nærmer seg 07.30, Gerd og jeg hutrer bortover grusveien. Det er ikke kaldt, det er bare søvnen som fremdeles duver i kroppen. Men det tar ikke lang tid før vi ser lysene som nærmer seg. Vi gliser fornøyd. Det er skolebussen vi venter på, og denne morgenen er vi de første ombord.
En duggfrisk sjåfør snur bussen og vi blir med på runden for å plukke opp skolebarna, Fjærlia til Strandå, forbi skolen og videre til Fjære, så tilbake til skolen igjen hvor barn og ungdommer endelig slippes av. Før vi fortsetter til Misten hvor fergen venter som skal ta oss over til Festvåg hvor ny buss står klar for å frakte oss videre til Bodø.

Det ble en hyggelig helgetur til Bodø med tur innom Stormen bibliotek og Bodø kunstforening. I tillegg fikk vi tid til å treffe kusiner og familie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *