Planleggingstur til Ålesund

Da har turen gått til Ålesund. Fremdeles ligger sykepleieren å vaker der inne. Jeg ønsker så inderlig å gjenforenes med forfatteren som også bor der et sted. Det er det noe av denne turen handler om. Gerd Grimsø, billedkunstner og kusine, er innvilget Artist in residence på Kjerringøy sammen med meg. Denne helgen skal vi planlegge både praktiske, men også egne kunstneriske prosjekter for turen og oppholdet. Tenk, vi skal bo på et nedlagt gårdsbruk med en kunstner til, en hel måned.

Gerd hadde også sine planer denne helgen, og de som kjenner henne forstår det ble noen hektisk dager. På vei til Ørstad gjorde vi en stopp i Volda. Her traff vi Mathis Nango, samisk billedkunstner, som jeg forøvrig traff i Alta i 2019 under 40 års jubileet til Samisk kunstnerforbund. Det ble omvisning i huset og atelieret hans. En fin samtale med en spennende billedkunstner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *